Monday, September 26, 2011

Benda Wajib Buat Setiap Sem: Jadual Kelas Sem 5


  • Minggu ni dah masuk minggu ke-3 semester 5 di UIA Gombak 
  • Bermakna cuma tinggal lagi 3 sem.
  • Tahun ni dah bergelar 3rd year student.
  • Masih belum matang. Zzzzzzz.
  • Credit hour 21.5, hectic amat.
  • Setiap hari kelas dari pagi sampai ke petang. :(

  • Semua subjek 3rd year berjaya add kecuali Land Law.
  • Public International Law 1 (LAW 3910)
  • Islamic Law of Property (SHA 3338)
  • Method of Da'wah (RKUD 3030)
  • Company Law 1 (LAW 3210)
  • Law of Equity (LAW 3710)
  • Family Law 2 (LAW 2221)
  • Constitutional Law 2 (LAW 2251)
  • Skill: Community Service 1

  • Segala jenis buku dan stationaries yang perlu dibeli untuk sem ni , habis duit lebih kurang dalam RM 500. T_T

  • Letih macam mana sekalipun, hubungan dengan Tuhan kena jaga. :)
  • InsyaAllah. :)

  • Letih macam mana sekalipun, bab makan dan kesihatan kena jaga.
  • Kalau sakit nanti susah sebab klinik UIA jauh. Wuwuwu.

Harapnya semester 5 ni berjalan dengan lancar. Harap-harap berjaya habiskan belajar tanpa sebarang halangan. Please Mili, jangan nak banyak main sangat. Heee. Kbai. Assalamualaikum. :)

13 comments:

  1. huu samalah mili kita pun tiap hari ade kelas tssk
    cuti panjang dah abis kene asah balik segala ilmu ni hehe

    ReplyDelete
  2. bila la nak ade rezeki sambung degree n jadi student balik....

    ReplyDelete
  3. comey nye doodle pakai tudung tu :)

    thanks utk peringatan surah2 tu :)

    ReplyDelete
  4. 21.5??perghhh..
    kite 16.5 pon rase cam nak botak je..

    ReplyDelete
  5. Suka tengok muka mili. Honestly, wajah mili kategori biasa2 tapi lebih tertarik tengok muka mili berbanding tgok muka kawan2 mili yang lagi comel. No offence :) Now, dah tau sebabnya. Sebab ape? X mau gtau nnt riak..hehe..

    -tasnim-

    ReplyDelete
  6. @tasnim

    kawan2 saya semua cantik2 dan matang sbnrnya. bila bergambar dgn diorang, terserlah ketidakmatangan diri sendiri. heee.

    ReplyDelete
  7. mili! community service best tak?

    ReplyDelete
  8. akak mili dh sem 5??
    senior lah nih....
    law mesti hebat ni..
    xnk berdebat dgn student law..heehe ;D

    ReplyDelete
  9. @jem

    best. banyak sangat aktiviti yang boleh buat utk berbakti kat masyaratkat. hehe. :D

    @oppa

    haha. senior lah sgt. tak hebat pun. biasa2 je. jom lah berdebat. kikiki :D

    ReplyDelete
  10. bnyk gila crdt hour.. kat tmpt sy max 18 crdt hour je

    ReplyDelete

SENYUM. Tak perlu kata apa-apa. SENYUM! :)