Sunday, August 15, 2010

Jatuh Cinta dengan Tumblr

David Karp - Tumblr inventor and founder 

Bukan jatuh cinta dengan David Karp. Tapi nak jatuh cinta dengan dia pun boleh jugak lah. Muda, hensem, kaya. Haha. 

Kan haritu aku ada cakap nak delete blog ni. Semuanya sebab Tumblr. Sekarang ni aku dah enak berblogging di Tumblr sampai aku lupa dah dengan blog ni. Tumblr sumpah memang the most awesome social network ever. Dahlah boleh support file .gif animation semua. Memang best sampai boleh buat terleka habis berjam-jam spend kat tumblr. Banyak sangat benda best untuk di-reblog. Thank you, David Karp. :D


Kenapa Tumblr lagi best dari blog ni?

- sebab tak ada yang marah kalau tak follow balik
- sebab tak ada yang benci kalau tak balas balik blogwalking dia
- sebab tak ada yang bising kalau update 20 entri sehari
- sebab tak ada yang merajuk tak reply balik komen dia
- sebab tak ada yang suruh klik Nuffnang
- sebab kalau reblog entri orang lain, takkan dichop sebagai copycat.
- sebab banyak doodles dan gambar best.
- bla bla bla.
Senarai banyak-banyak kang, merajuk pulak blogspot ni. Haha.

Url tumblr aku? Rahsia. LOL =D


15 comments:

  1. cun giler ko lukis weh. hoho

    ReplyDelete
  2. hoi.bukan aku lukis.aku punye lukisan teramat buruk oke.haha ;D

    ReplyDelete
  3. patut lame xupdated blog, heee

    jemputan kontest:
    kontest contact lens raya

    ReplyDelete
  4. fid.alalala.ade buat kontest lak ke.ok.nanti akan diusha,join lom tentu. ;p

    ReplyDelete
  5. yeah yeah. i <3 tumblr vewy much

    ReplyDelete
  6. mamat mat salleh kacak tp busuk...kau rasa setuju ke x?
    hakhakhak

    ReplyDelete
  7. aku perasan ko mmg slalu update tumblr ko~
    mmg nampak sgt blog nih terabai~

    aku plak nga syok nak renovate tumblr aku~hehe~
    dah mule paham tumblr tuh~

    ReplyDelete
  8. ala.... peminat setia cik milo nie... nak tau url...

    please please please....

    i'm ur biggest fan (kipas)... huhuhuhhu

    ReplyDelete
  9. hai twin!!!!
    selamat berpose..
    hehehe
    saye takde tumbler.....
    xreti guna pon.......

    ReplyDelete
  10. kite same.
    ade tumblr,tapi biarlah rahsia urlnya itu.

    ReplyDelete
  11. sebab tak ada org suruh klik Nuffnang! LOL hahahha sangat betullllll!

    ReplyDelete
  12. ko mmg berbakat dalam bab melukis kartun ni..aku suka gila kot.nak buat sendiri mmg tak reti.huhu

    ReplyDelete
  13. skang ni dah masuk zaman tumblr ker ?? aku pun dah lama xupdate tumblr aku..

    ReplyDelete
  14. terasa nk cube tumblr gak la.. hehehe

    ReplyDelete

SENYUM. Tak perlu kata apa-apa. SENYUM! :)