Wednesday, June 22, 2011

#WW6 Wordless Wednesday - Panda




Lukis sendiri. ^_^
Bukan hasil curi dari website http://weheartit.com/ mahupun http://www.deviantart.com/
Kbai.


34 comments:

  1. pandainye lukis! comel je panda tu. ;D

    ReplyDelete
  2. correction: lagi comel dari kak mili. hihihi

    ReplyDelete
  3. Comeinya dia lukis... tolong lukiskan untuk akak gak! hehehe

    ReplyDelete
  4. wordy wednesday mili panda! btw cute. :)

    ReplyDelete
  5. Mesti gigih ni nak buat :D badeway, doodle comel :D keep it up kecik ehehe.

    ReplyDelete
  6. @aida azryn @fina fento @drunbella khoo

    alolo mekaseh semorang pepuji panda kite ni comel. hikhik. memuah sikit.

    @suerafe
    eh manede kak mili lagi comel. kak mili tak warne hitam putih pon. kikikiki XD

    @hanim mahali
    kak hanim nanti mili dudelkan 1 utk akak spesel punye. hihi :D

    @munsyi
    tak reti la nak wordless wordless ni. kene jugak taruk ayat. nampaknye kene tukar jd wordy wednesday lah pasni. XD

    @cimutmunirah
    haha. agak gigih lah jugak bangun je pagi td terus bukak n melukis n mewarna n aplod. hikhik XD

    ReplyDelete
  7. meh blaja dgn aku cara2 nk buat wordless. wakakaka

    ReplyDelete
  8. @munsyi
    tau dah kau, either wordless or terlebih wordy. kikiki. tumblr jugak kot suits well XD

    @zack
    hikhik. thanks zack. lebiu lah. <3 <3

    ReplyDelete
  9. kiut gilaaaaa !
    HAHAHA bamboooo?
    wei bamboo tablet cepatttt

    ReplyDelete
  10. wuaaaa eny kau paham je kan maksud aku apa. haha. akan ku beli jugak wacom bamboo tablet tu nanti. tunggu lg 2 bulan bday aku. kikiki XD

    ReplyDelete
  11. ahaha. yng 1st tu macam muka ko. lukih guna ape ni?

    curve dia cam teratur.

    ReplyDelete
  12. hihi macam muke aku ke? gune painttool sai jek. cam best pulak. :D

    ReplyDelete
  13. alala comelnya. nak belajar lukis drp akak lah :)

    ReplyDelete
  14. @kesumaharyani
    hihihi. kite pn belajar lukis dr orang. ce bukak youtube tutorial doodle gune painttool sai. best. =)

    ReplyDelete
  15. mili,comel kot mili lukis.nah ambik 5 bintang.hehe

    ReplyDelete
  16. comell larh !!!!!
    pndainya lukis~

    ReplyDelete
  17. @nin fazren elyana
    hihi.nama awak lagi comel tawu. maceh maceh. :D

    @ain revival
    takdela pandai sgt pon.yg ke2 tu ade org tolng dudelkan. :p

    @syaz shuk
    kikiki. kak mili comel ke dudel ni yg comel? ehemmm :D

    ReplyDelete
  18. mkin kemas lukisan... lama2 jd oklah nanti... :)

    ReplyDelete
  19. @arisha
    kikiki panda WWF =B

    @izz zara
    kannnn sume panda cecomel. tetambah yg pandai kungpu. hikhik

    @meo
    hihi.harap2 makin improve la 1 day :D

    ReplyDelete
  20. panda comel cam cheno. GAHAHAHAHA
    kbai

    ReplyDelete
  21. comelnye..mcm tuan dia..ehhe

    ReplyDelete
  22. @yuyu @cheno @rafiq @fyna

    alololo semorang yg komen ni lg omellll :D

    ReplyDelete
  23. mili dari sekolah lagi suka menda2 comel ni:) sampai bebile pun die tetap comel teehhheee:D

    ReplyDelete
  24. @bella
    hihi. thanksss :D

    @rean
    kiki. sampai bila2 suka benda comel. bilentah nak matang ni. cemane nak kawen ni rean? hehe

    ReplyDelete

SENYUM. Tak perlu kata apa-apa. SENYUM! :)